Zavod za turizem in šport Radenci

Slovensko  Deutsch  English 

FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih sobota, 21. 3. 2020 ODHOD: ob 5.00, avtobusna postaja Radenci Prihod na prizorišče se predvideva ob cca. 10.00. Izstop potnikov predvidevamo v Ratečah, od koder imate do prizorišča le še cca. 700 metrov, ves čas pa krožijo tudi brezplačni avtobusi organizatorja, katere lahko brezplačno koristite.
Seznam javnih naročil, oddanih v letu 2018, katerih ocenjena vrednost je enaka ali višja od 10.000 € brez DDV in nižja od mejnih vrednosti iz 1. odstavka 21. člena Zakona o javnem naročanju (Ur. list RS, št. 91/15). Seznam se objavlja skladno z 2. odstavkom 21. člena Zakona o javnem naročanju (Ur. List RS, št. 91/15). Seznam
Na Olimpijskem komiteju Slovenije – Združenju športnih zvez se zavedajo kako pomembno je predstavljanje športa na različne, atraktivne načine. Zato so se poleg obstoječega odločili, da pripravijo tudi pregled maskot, ki jih uporabljajo športne organizacije.
Obveščam vas, da je razpisan program usposabljanja strokovnih delavcev v športu za pridobitev naziva  Strokovni delavec 1   športna rekreacija, ki bo potekal od 06.02.2020  - 13.06.2020 v Postojni.
Informacije o brezplačnem javnem prevozu od 1. 2. 2020 za registrirane športnike.
Dijaki 3. letnika Srednje šole za gostinstvo in turizem Radenci, smer turizem, so se prijavili na tekmovanje 17. mednarodni festival "Več znanja za več turizma". Tema letošnjega ferstivala je "Festival naj bo".
Na platoju pred Pošto Radenci je med 26. in 30. decembrom 2019 potekal Novoletni bazar. Na stojnicah so za bogato ponudbo izdelkov in pridelkov poskrbela različna društva, zavodi, nosilci dopolnilne dejavnosti kot tudi nosilci dopolnilne dejavnosti na kmetiji. Poskrbljeno je bilo tudi za glasbeni program, na svoje pa so prišli tudi naši najmlajši, saj je vsak dan na bazarju tudi snežilo. Čeprav je bil samo umeten sneg, otrok tega ni motilo, da so zganjali norčije. Bazarja je obiskalo lepo število ljudi, ki so se družili v duhu prihajajočih praznikov.
Ker se je v zadnjem času na nas obrnilo več izvajalcev športnih programov glede možnosti točenja alkohola v športnih objektih na športnih prireditvah, vam v na tej POVEZAVI posredujemo izvleček veljavne zakonodaje. Svetujemo vam, da jo podrobno preučite in uporabljate pri izvajanju tovrstnih aktivnosti.
Fundacijo Miroslava Cerarja za podporo športnikom iz socialno šibkih okoli, ustanova je ustanovil Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez z namenom podpore športnikom in športnicam iz socialno šibkih okolij.
GLEDALIŠKI ABOMNA v Radencih obsega 4 dogodke, od tega 3 gledališke predstave in koncert mladih glasbenikov. Predstave bodo ob petkih v popoldanskem času (ob 19.00 uri) in si jih bomo ogledali v Kongresni dvorani hotela Radin.
Vabimo vas, da se s svojimi aktivnostmi pridružite dogodkom v času Evropskega tedna športa, ki bo od 23.09. do 30.09.2019 in ki v Sloveniji poteka peto leto.
Evropskemu tednu športa, ki ga po vsej Evropi obeležujemo med 23. in 30. septembrom, se tudi letos pridružuje Slovenija. Projekt je iniciativa Evropske komisije, katere namen je spodbuditi državljane in državljanke, da so gibalno aktivni. Ne le v tem tednu, temveč vse leto. Predvsem želimo spodbuditi tiste skupine, ki gibalne dejavnosti ne vključujejo v svoj vsak dan in s tem ogrožajo svoje zdravje ter dobro počutje.
V Radencih smo v soboto 11.5.2019, teden dni pred Maratonom treh src, pričeli s predmaratonskimi dogajanji na najlepši način -  z najmlajšimi, z izvedbo prve Mini olimpijade za otroke, ki obiskujejo prvo triado devetletne osnovne šole. Dogodek smo izvedli s sodelovanjem Olimpijskega komiteja Slovenije-Združenje športnih zvez (OKS-ZŠZ). Prireditve so se udeležili otroci osnovne šole Kajetana Koviča Radenci, OŠ Kapela in OŠ Gornja Radgona. Skupaj je bilo aktivnih 138 otrok. Zbrane sta pozdravila podžupan Občine Radenci, Miran Jelen in direktor ZTIŠ Radenci, ki je bil pobudnik za organizacijo prve Mini olimpijade v Radencih.

http://www.facebook.com/zts.radenci

mačjemesto logo

Projekt 5 poštnih kočij

postnihk

5 poštnih kočij je območni, inovativni turistični razvojni program, ki se izvaja v okviru Operativnega programa Slovenija-Madžarska 2007-2013 na čezmejnem upravičenem območju.


Več o projektu v prilogah.

Predstavitev projekta 5 poštnih kočij | pdf |

Predstavitev projekta in aktivnosti partnerjev | pdf |


SIHU

Hitri kontakt

Zavod za turizem in šport Radenci
Radgonska cesta 10
9252 Radenci
Telefon: 02 565 18 48
Fax: 02/ 565 18 93
E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Projekt delno financira Evropska unija v okviru projekta »5 poštnih kočij« v okviru programa programa SI – HU 2007 – 2013. Za vsebino spletnih strani je odgovoren Zavod za turizem in šport Radenci in v nobenem pogledu ne izraža stališča Evropske Unije. Copyright © 2007-2013 ZTIŠ Radenci | Projekt razvija 3xdvojniw