Zavod za turizem in šport Radenci

Slovensko  Deutsch  English 

Razpis Fundacije za športnike, ki jo je z namenom dodeljevanja finančne podpore mladim športnikom iz socialno šibkih okolij, ustanovil Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez. 
16. oktobra 2018 je bila v Ljubljani v Železniškem muzeju svečanost ob Dnevu Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez, ki je bil ustanovljen 15. oktobra 1991.
Obveščamo Vas, da je razpis Fundacije za financiranje športnih organizacij Republike Slovenije odprt od 12.10.2018 in traja do 12.11.2018. Več na www.fundacijazasport.org.
MINI GLEDALIŠKI ABOMNA v Radencih bo obsegal 2 predstavi. Predstave bodo v popoldanskem času (ob 19:00 uri) in si jih bomo ogledali v Kongresni dvorani hotela Radin.
CICI-GIB 2018 - dan športa za najmlajše (za otroke letnik 2013 in mlajše ) DATUM: torek, 2. oktober 2018 s pričetkom ob 9.uri KRAJ: vrtec Radenski mehurčki Radenci DATUM: sreda, 3. oktober 2018 s pričetkom ob 9.uri KRAJ: v Enoti vrtca Grozdek Kapela IZVAJALEC: Vrtec Radenski mehurčki Radenci in Vrtec Grozdek Kapela ter ZTIŠ Radenci
Obveščamo vas, da je bil dne, 12.9.2018 na spletni povezavi http://www.olympic.si/sportniki/sportne-stipendije (oz. na spletni strani Olimpijskega komiteja Slovenije/zavihek športniki/zavihek športne štipendije) objavljen razpis za športne štipendije za šolsko-študijsko leto 2018/19.  Razpis objavlja Olimpijski komite Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport ter Fundacijo za financiranje športnih organizacij v RS.
V letošnjem letu je prišlo do novosti v Zakonu o nevladnih organizacijah in Zakonu o spodbujanju razvoja turizma.
Spoštovani,vezano na sklep zadnje seje SSŠV glede vpisa strokovnih delavcev v razvid pri MIŠZ vam sporočamo, da mora predlog za vpis v razvid izobraženih in strokovno usposobljenih delavcev podati vsak posamezni strokovni delavec sam. V razvid se morajo vpisati vsi, ki želijo opravljati strokovno delo v športu, saj je v skladu z drugim odstavkom 46. člena Zakona o športu to eden od pogojev za opravljanje strokovnega dela v športu.
Zahvaljujemo se vsem, ki boste pristopili k vseslovenski akciji Očistimo Slovenijo 2018, ki bo letos potekala 15. septembra v okviru svetovne akcije World Cleanup Day.
Spoštovani, v nadaljevanju vam na pobudo Regijske pisarne OKS-ZŠZ Moravske Toplice, pošiljamo informacijo o obdelavi osebnih podatkov v društvih v skladu z Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov.
Vabilo k sodelovanju pri vseslovenski akciji Očistimo Slovenijo 2018, ki bo letos potekala 15. septembra v okviru svetovne akcije World Cleanup Day. Ekologi brez meja so podali zaobljubo, da bodo prebivalci Slovenije 15. septembra 2018 to storili še zadnjič. Aktivnosti se lahko izvedejo tudi dan prej ali pa vsaj v tednu pred 15.9.2018.
15. 08. 2018 je Zavod za turizem in šport Radenci v okviru prireditve Praznik traminca in dvig klopotca v organizaciji TD Klopotec Kapela izvedel vinogradniške igre. »Rdeča nit« iger je bilo delo v vinogradu (goricah) od pomladi do jeseni, ekipe pa so sestavljali mešani pari (dvojica: ženska in moški, starejša od 15 let). Skupno je bilo izvedenih šest iger: »Vasovanje - k diklinam hoditi«; »Bežanje po goricah«; »Gnojenje goric«; »Svinjo biti«; »Nošenje püte« in »Tretanje - prešanje«.
Pred nami je začetek nove vadbene sezone. Vaše potrebe po terminih vadbe v športni dvorani pričakujemo v pisni obliki (na posebnem obrazcu) do vključno 14. septembra 2018 na naslov: ZTIŠ Radenci, Radgonska cesta 10, 9252 Radenci ali e-pošta Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

http://www.facebook.com/zts.radenci

mačjemesto logo

Projekt 5 poštnih kočij

postnihk

5 poštnih kočij je območni, inovativni turistični razvojni program, ki se izvaja v okviru Operativnega programa Slovenija-Madžarska 2007-2013 na čezmejnem upravičenem območju.


Več o projektu v prilogah.

Predstavitev projekta 5 poštnih kočij | pdf |

Predstavitev projekta in aktivnosti partnerjev | pdf |


SIHU

Hitri kontakt

Zavod za turizem in šport Radenci
Radgonska cesta 10
9252 Radenci
Telefon: 02 565 18 48
Fax: 02/ 565 18 93
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Projekt delno financira Evropska unija v okviru projekta »5 poštnih kočij« v okviru programa programa SI – HU 2007 – 2013. Za vsebino spletnih strani je odgovoren Zavod za turizem in šport Radenci in v nobenem pogledu ne izraža stališča Evropske Unije. Copyright © 2007-2013 ZTIŠ Radenci | Projekt razvija 3xdvojniw