Zavod za turizem in šport Radenci

Slovensko  Deutsch  English 

22 Nov

Ni lahko biti ženska

Veseli Oder igralci

Komedija v izvedbi KD Veseli oder Ptuj

Kraj in datum: Kongresna dvorana Hotela Radin, 22. 11. 2019 ob 19. uri

Organizator: Zavod za turizem in šport Radenci

Kontakt: 02/565 18 89, 051 680 636, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Predstava je del GLEDALIŠKEGA ABONMAJA. Le ta bo obsegal 3 gledališke predstave in koncert mladih glasbenikov.

Cena abonmaja 25 €

Posamezna predstava 8 €


V komediji Ni lahko biti ženska srečamo klasično slovensko družino: otrok se šola, ata je brez službe, mama pa dela za tri.

 

Kratka vsebina: Mož Andrej nikakor ne more najti prave službe. Nekega dne ga pritegne zanimiv oglas inovativne svetovalne agencije.  Prav takšno delo si je najbolj želel, vendar agencija sprejema samo ženske. V želji, da bi službo dobil, na razgovor pride kot Lizika.  Razgovor med šefom Petrom in kandidatko Liziko je izjemno zabaven in gledalcem prinese veliko zdravega smeha, Andreju pa službo svetovalke Lizike.  Glavni junak je tako doma Andrej, v službi pa Lizika. Da ni lahko biti ženska, zdaj spoznava na lastni koži.

Nekega dne na priporočilo nove sosede Marije v agencijo pride Andrejeva žena Nežka.  Ta se Liziki popolnoma odpre in mož nehote izve skrite podrobnosti iz njunega zakonskega življenja. To pa je seveda zelo zabavno in gledalci se ob tem od srca nasmejijo.

Zgodba se zaplete, ko Nežka Liziko povabi k sebi domov. Hčerka Lucija v istem času pripelje domov novega prijatelja, ki pa ni nihče drug kot Lizikin šef Peter. Zdaj je Andrej  v veliki zagati. Bo zmogel igrati Andreja in Liziko hkrati? Če ga razkrinkajo, bo ostal brez dobre službe in še brez družine. Ker nič od tega ne bi rad izgubil, mora igrati oboje. Mu bo uspelo? Bomo videli.

Ob nenehnih transformacijah spola in zapletih na odru se boste izjemno zabavali.

Smeh je zdravilo.    Pridite!    Zdravila bo v izobilju.

PRIJAZNO  VABLJENI!

http://www.facebook.com/zts.radenci

mačjemesto logo

Projekt 5 poštnih kočij

postnihk

5 poštnih kočij je območni, inovativni turistični razvojni program, ki se izvaja v okviru Operativnega programa Slovenija-Madžarska 2007-2013 na čezmejnem upravičenem območju.


Več o projektu v prilogah.

Predstavitev projekta 5 poštnih kočij | pdf |

Predstavitev projekta in aktivnosti partnerjev | pdf |


SIHU

Hitri kontakt

Zavod za turizem in šport Radenci
Radgonska cesta 10
9252 Radenci
Telefon: 02 565 18 48
Fax: 02/ 565 18 93
E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Projekt delno financira Evropska unija v okviru projekta »5 poštnih kočij« v okviru programa programa SI – HU 2007 – 2013. Za vsebino spletnih strani je odgovoren Zavod za turizem in šport Radenci in v nobenem pogledu ne izraža stališča Evropske Unije. Copyright © 2007-2013 ZTIŠ Radenci | Projekt razvija 3xdvojniw