Zavod za turizem in šport Radenci

Slovensko  Deutsch  English 

Športno rekreativni center Slatina

src slatina n

ŠRC Slatina se nahaja v južnem delu Radencev in obsega nogometni stadion s pomožnim igriščem, ki je namenjen predvsem vadbi in rekreaciji. Tu je izhodišče za Cooperjev test, ki se vključuje na bližnjo Trim stezo, ob stadionu pa stoji tudi nekaj igral za namlajše. Tu je živahno od zgodnje pomladi do pozne jeseni.

Športno-rekreacijski center Slatina vključuje nogometno igrišče s pomožnim igriščem v površini 11.334 m2, športno igrišče na asfaltu v površini 594 m2, otroško igrišče v površini 469 m2 in rampo za rolkanje. V centru se izvaja športna vadba za domicilna športna društva, programi za otroke in mladino, ligaška športna tekmovanja ter turnirji. Letno obišče center preko 8.000 uporabnikov in obiskovalcev.

Hišni red

Cenik


Koledar dogodkov na Športno rekreacijskem centru Slatina od januarja do junija

http://www.facebook.com/zts.radenci

mačjemesto logo

Projekt 5 poštnih kočij

postnihk

5 poštnih kočij je območni, inovativni turistični razvojni program, ki se izvaja v okviru Operativnega programa Slovenija-Madžarska 2007-2013 na čezmejnem upravičenem območju.


Več o projektu v prilogah.

Predstavitev projekta 5 poštnih kočij | pdf |

Predstavitev projekta in aktivnosti partnerjev | pdf |


SIHU

Hitri kontakt

Zavod za turizem in šport Radenci
Radgonska cesta 10
9252 Radenci
Telefon: 02 565 18 48
Fax: 02/ 565 18 93
E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Projekt delno financira Evropska unija v okviru projekta »5 poštnih kočij« v okviru programa programa SI – HU 2007 – 2013. Za vsebino spletnih strani je odgovoren Zavod za turizem in šport Radenci in v nobenem pogledu ne izraža stališča Evropske Unije. Copyright © 2007-2013 ZTIŠ Radenci | Projekt razvija 3xdvojniw